Om mig

Hälsa, friskvård, träning och välbefinnande har alltid varit ett område av intresse för mig. 

Jag upptäckte själv massage då jag studerade friskvård på 90 talet, och utbildade mig sedan efter avslutad friskvårdsutbildning till massageterapeut på Axelsons i Göteborg.

" De senaste åren har jag haft ett obehag i korsryggen och höfterna tills för två veckor sedan då jag fick en massage från dig. Obehaget är helt borta och det känns som ett mirakel. Jag vill tacka dig för den goda behandlingen och önska dig allt gott i framtiden "

Efter några år som verksam massör i Sverige flyttade jag till London för fortsatta fördjupningsstudier inom massage och behandlingsområdet. Bl.a. utbildningar inom idrottsmassage, bindvävsmassage, klinisk massage, anatomi och manuell terapi. 

Under tiden i London jobbade jag med massagebehandlingar på heltid i 21 år, både på olika mottagningar, ute på företag och med privata kunder.

" Tack! Jag måste säga att Daniel är fantastisk. De senaste åren har jag haft smärta och obehag i min högra axel, 30 minuter med Daniel och den rör sig mer fritt och inget obehag eller smärta längre. Han är fantastisk "

Jag är medlem och försäkrad genom branschledande Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

lindra värk - minska stress - må bättre